Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Ongeacht de reden van retournering, heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst de retour aan te melden. Na uw retourmelding heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na ontvangst van uw retour krijgt u uw orderbedrag en verzendkosten minus retourkosten gecrediteerd.

 

De retourkosten in Nederland: €3,95.

De retourkosten vanuit België: €4,95.

 

Indien u gebruik maakt van uw retourrecht (herroepingsrecht), mag het product ongebruikt en in originele staat met label aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden. U ontvangt vervolgens binnen één werkdag een retourlabel van ons. 

 

Print de retourlabel uit en plak deze over de originele label heen en breng het pakketje naar een DHL locatie. Voeg tevens de ontvangen pakbon toe aan het pakketje dat u wilt retourneren. Nadat uw retour in goede orde is ontvangen, zullen wij u een bevestiging per e-mail sturen en het verschuldigde orderbedrag (minus retourkosten) binnen 3 werkdagen terugstorten op hetzelfde rekeningnummer als waarmee de betaling is voldaan.

 

MINII YOU

Flemingweg 18 C
2408AV Alphen aan den Rijn

KVK: 90689135

BTW nr: NL865410641B01

Whatsapp: 06 43 43 29 23

klantenservice@miniiyou.nl